Tijd voor schadevergoeding, tijd voor actie!

Samen staan we sterk!

Advocaten Q-koortsclaim

Nieuws

Medische keuring door verzekeringsarts, een ramp?

Geplaatst op 24 februari 2014.

Als advocaten van honderden Q-koortsslachtoffers bereiken ons ook veel vragen over beoordelingen door verzekeringsartsen voor het UWV en voor verzekeringsmaatschappijen in het kader van de AOV (Arbeidsongeschiktheidsverzekering voor zelfstandigen).

Bent u arbeidsongeschikt ? Zo ja, voor hoeveel procent?
Dat is wat de arbeidsdeskundige moet vaststellen aan de hand van de bevindingen van de arts. Een beoordeling met vaak grote consequenties voor de cliënt. Op financieel gebied, maar ook geestelijk want als de arts de vermoeidheidsklachten niet wil erkennen of er niet eens naar vraagt, dan doet dat wat met je.

Wij verlenen verschillende Q-koortsslachtoffers juridische bijstand in dit traject. Het lukte ons om verschillende verzekeraars via medische onderzoeken te overtuigen dat de klachten reëel en niet ingebeeld zijn, waardoor zij alsnog een passende uitkering kregen. Maar wij zijn er nog lang niet, want er zijn nog vele verzekeringsartsen die de ervaring, de specifieke kennis of misschien wel het inlevingsvermogen missen om Q-koortsslachtoffers goed te kunnen beoordelen.

Daarom hebben wij uw hulp nodig. Heeft u ervaring met een beoordeling door een verzekeringsarts, of moet u gekeurd worden, dan komen wij graag met u in contact. Met uw ervaringen helpt u ons en daarmee andere Q-koortsslachtoffers.

Bel of e-mail ons. info@qkoortsclaim.nl of 024-2600800.
Via onze website houden wij u graag op de hoogte van de voortgang die wij op dit punt boeken.

Luc Rohof en Ivo Sindram
advocaten

Bijleveldsingel 32 | 6524 AD Nijmegen | T 024 260 08 00 | F 024 360 21 50 | kvk 54667836 | Website door Masc

ShareThis Copy and Paste