Tijd voor schadevergoeding, tijd voor actie!

Samen staan we sterk!

Advocaten Q-koortsclaim

Nieuws

Q-koortsclaim in de startblokken

Geplaatst op 26 juni 2015.

Er is de afgelopen maanden veel aandacht geweest in de pers en politiek voor Q-koorts en de gevolgen die deze ziekte vandaag de dag nog steeds heeft voor vele slachtoffers en hun directe omgeving. Tot een schadevergoeding van de overheid heeft dat helaas nog niet geleid. Een gerechtelijke procedure lijkt daarom onvermijdelijk. Wij leggen op dit moment de laatste hand aan de dagvaarding tegen de overheid.
Van de zijde van de geitenhouders blijft een verwachte reactie uit. In een aantal individuele gevallen zijn wij de juridische strijd met de – verzekeraar van de – geitenhouders al aangegaan. Wij verwachten dat wij in enkele van die gevallen ook binnenkort de rechter om een uitspraak zullen moeten vragen. Wij overwegen om daarnaast ook andere bedrijven die met Q-koorts besmet zijn geweest gezamenlijk in rechte te betrekken.

Bijleveldsingel 32 | 6524 AD Nijmegen | T 024 260 08 00 | F 024 360 21 50 | kvk 54667836 | Website door Masc

ShareThis Copy and Paste