Tijd voor schadevergoeding, tijd voor actie!

Samen staan we sterk!

Advocaten Q-koortsclaim

Nieuws

Thema-avond ‘Q-koorts: wat doet de rechter?’

Geplaatst op 29 februari 2016.

‘Q-koorts, wat doet de rechter?’ Deze vraag zal tijdens de gelijknamige thema avond centraal staan. Want hoe werkt dat, een rechtszaak tegen de Staat? En hoe staan de zaken er op dit moment voor? Hierover willen wij u, in samenwerking met Q-uestion, Stichting voor mensen met Q-koorts, duidelijkheid verschaffen. We willen u echter niet alleen vertellen hoe de zaken ervoor staan, maar u ook een indruk geven van het verloop van een rechtszaak in de rechtbank. Onze standpunten en die van de Staat zullen naar voren worden gebracht via een nagespeelde rechtszitting. Op deze manier hopen we u een goed beeld te geven van waar wij nu staan en wat er nog komen gaat. Daarbij zal er volop gelegenheid zijn om vragen te stellen.

Wilt u deze “rechtszaak” bijwonen, twijfel dan niet en meldt u aan voor één van de volgende avonden:

Maandag 21 maart 2016, te Schijndel

Tijd: 19.15 uur – 21.30 uur (zaal is open vanaf 18.45 uur)

Locatie: Cultureel Centrum ’t Spectrum, Steeg 9, Schijndel

Woensdag 30 maart 2016, te Heerlen

Tijd: 19.15 uur – 21.30 uur (zaal is open vanaf 18.45 uur)

Locatie: Cultureel Centrum Corneliushuis, Groeet Genhei 14, Heerlen

Bij beide locaties zijn voldoende parkeermogelijkheden.

 

Aanmelden kan via de website van Q-uestion, www.stichtingquestion.nl, of rechtstreeks via het aanmeldformulier. Deelname is gratis en u ontvangt uw uitnodiging en routebeschrijving één week voor de bijeenkomst.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op één van de avonden.

Bijleveldsingel 32 | 6524 AD Nijmegen | T 024 260 08 00 | F 024 360 21 50 | kvk 54667836 | Website door Masc

ShareThis Copy and Paste