Tijd voor schadevergoeding, tijd voor actie!

Samen staan we sterk!

Advocaten Q-koortsclaim

Nieuws

Toehoorder werd rechter

Geplaatst op 27 juni 2016.

Van toehoorder tot rechter promoveren in nog geen paar minuten tijd, het lijkt zeer onwaarschijnlijk. Toch hebben in totaal vier aanwezigen bij de thema-avonden, georganiseerd door Stichting Q-uestion, deze carrièresprong gemaakt. Tijdens deze avonden, die plaatsvonden op 21 en 30 maart jl., werd een rechtszitting nagespeeld. Per avond kregen twee aanwezigen uit het publiek de kans om de rol van rechter te vervullen en de advocaten van de Staat en de Q-koortsslachtoffers te onderwerpen aan hun rechterlijk oordeel. De Staat werd gerepresenteerd door Michel van den Berg, die zijn gelegenheidsrol met verve vervulde. Aan de andere kant werden de Q-koortsslachtoffers vertegenwoordigd door advocaat Ivo Sindram, die werd bijgestaan door Bert Brunninkhuis. Aanwezigen werden op deze manier op de hoogte gebracht van de huidige stand van zaken betreffende de Q-koortsclaim en namen tevens een kijkje in de keuken van een rechtszitting bij een rechtbank. Ook was er ruimschoots tijd voor het stellen van vragen. Daar werd zowel in Schijndel als in Heerlen gretig gebruik van gemaakt. De antwoorden van de advocaten Luc Rohof en Ivo Sindram en een uitgebreid verslag van die avonden kunt u lezen in de nieuwsbrief van Stichting Q-uestion.

Bijleveldsingel 32 | 6524 AD Nijmegen | T 024 260 08 00 | F 024 360 21 50 | kvk 54667836 | Website door Masc

ShareThis Copy and Paste